Monday, March 26, 2007

En helg i solen

På fredagskvällen så hade Shades bjudit in till Bishop's. Erik var i stan för att vara med på sin brors vigsel ochtillhörande kalas. Efter Bishop's besöket, som för min del mestadels bestod i att förklara för pappa hur han och mamma skulle kunna få fullstor bild och bra ljudvolym på datorn, så gick vi i gemensam tropp till Simba, där jag fick en riktig findrink med påtår.
Lördagen var jättefin och det blev en liten promenad runt kvarteret och ett beök på konsum. Sedan en sväng till Systemet för att köpa vin. På fredagen hade kom Anna och Peter på besök och vi drack vin och mumsade kalv.
Söndagen var lika bra som lördagen om inte bättre och jag föreslog för Stina att vi skulle ta en cykeltur till Majorna och hälsa på Magnus och Jessica. Lättare sagt än gjort, båda cyklarna hade förstås viss luftbrist och jag kunde inte lokalisera pumpen. Därför blev det en tur till Clas Olsson och då ville Stina även passa på att kollapå gympadojor på InterSport. De var dock slut, men det blev en pump, nya ventiler och batterier. Sedan iväg, jag tog både tröja och jacka eftersom vi skulle cykla längs älven, men det visade sig vara överflödigt. När vi kom fram, var Magnus och Jessica i begrepp att bege sig till Botaniska, men vi hann se Magnus och Jessicas nya kärra som de köpt på Sofiagatan föregående dag. Vi valde att följa med till Botaniska, via cykel (jackorna fick åka bil). Där träffade vi Rasmus och Jessicas kompis Sofia. Rasmus hade köpt en ny kamera, med ett monsterobjektiv. Efter att ha fikat lite och pratat sportbil med Rasmus, så gick vi en sväng i Botaniska för att titta på vattenfallet, men det var avstängt så vi cyklade hem och åt våfflor och kollade lite grann på matchen.

No comments: