Tuesday, January 24, 2006

En lillsemester

Min käre vän och kollega sade en gång att, att åka till Uddevalla och gå på Bohusläns museum och att handla på Lidl känns som att åka utomlands. Nu räcker det med att ta sig till Bergsjön eller om man vill att det skall vara lite längre och kännas mer som en semester så kan man ta turen ända ut till Angereds torg. Väl där gäller det att inte falla för frestelsen att åka på parkeringen 3 även kallad P3 utan att istället rikta in sig på P2. Kom ihåg att ha med dig femmor eller tior för att kunna lösa kundvagn, Lidl tillämpar inte systemet med korgar. Väl därinne så är det bara att ge hän åt sina lustar. Gillar man elektronikprylar så kan man köpa en DLP-projektor föt 4995:-. Salamin kostade inte många kronor och en golfputtningsträningsmaskin kostade 300 kr. Själv köpte jag ett sexpack Schwaben och jag kunde förstås inte motstå frestelsen att köpa nya espressokoppar, trots att jag redan har sådana i överflöd.
När man väl kommer till kassan är det förstås samma "snabba" system so i Tyskland, dvs bandet slutar tvärt efter kassörskan.
Det finns dock ett par viktiga skillnader:
Kassörskan som i dagens fall var en man var riktigt hygglig.
Lidl i sv

1 comment:

Anonymous said...

Det var nästan som en lillsemester. Dock var det ju ingen kulturell aktivitet inblandad. Vi skulle gått på Angereds museum eller nåt först! Eller ätit pizza på en bättre krog på torget.